Rolete textile standard

Spune adio roletelor gata facute din magazine,de proasta calitate si pe care trebuie sa le modifici tu ca sa se potriveasca pe dimensiunile ferestrelor tale, spune adio roletelor pe care trebuie sa ti le montezi singur, spune adio roletelor care nu au in cutie toate accesoriile necesare pentru montaj.

Noi oferim consultanta, noi masuram, noi montam … si toate acestea la preturi atat de mici incat atunci cand iti vom comunica pretul pentru 2-3 rolete tu vei intreba daca este pentru o singura bucata.

De o calitate ridicata, silentioase, cu un aspect deosebit, protejeaza impotriva razelor solare, asigura o discretie absoluta si au in acelasi timp rol decorativ. Actionarea lor se face cu un lantisor cu bile dispus in lateral . Roleta poate fi oprita in orice pozitie pe inaltime datorita mecanismului de franare incorporat.

Montajul se poate face atat pe rama ferestrei cat si pe perete sau pe tavan.
Materialele textile pe care le folosim sunt dintre cele mai diverse, semitransparente, din poliester, cauciucate, opace, de tip blackout, metalizate, reflectorizante, de tip screen, intr-o gama larga de modele si culori.

 

Catalog rolete
 

Pentru a afla pretul completati formularul de mai jos si introduceti la “Dimensiuni”
toate dimensiunile pe care le aveti (LxH), despartite prin virgula.
  1. Loading ...