Jaluzele orizontale lemn bambus

Frumusetea naturala a jaluzelelor de bambus este cea mai mare valoare a lor. Stilul,clasa si performantele sunt principalele cuvinte pentru a descrie linia noastra de jaluzele orizontale de bambus. Jaluzelele orizontale de bambus sunt alegerea excelenta pentru cei ce doresc sa pastreze un interior romantic,cald,primitor,familiar. Se integreaza perfect in interioarele pline de traditie si conservatorism. Destinatiile lor sunt dintre cele mai variate,atat locuinte cat si birouri, restaurante si baruri, hoteluri sau chiar spatii comerciale. Datorita proprietatilor lor de ultima ora pot fi folosite si in bai,bucatarii,piscine.

Montajul se poate atat pe rama ferestrei atunci cand vorbim de dimensiuni mici, cat si pe perete,deasupra ferestrei sau pe tavan. Benzile textile si snururile de actionare sunt in culoarea lamelelor. Sina si mecanismul de actionare sunt acoperite cu decor de bambus in culoarea lamelelor. Daca vrei sa fii altfel,comanda acum!

Atentie ! Bambusul este un produs natural. Mici diferente in structura si nuante sunt acceptabile.

 

Catalog Jaluzele orizontale lemn bambusJaluzele orizontale lemn 50 mmPentru a afla pretul completati formularul de mai jos si introduceti la “Dimensiuni”
toate dimensiunile pe care le aveti (LxH), despartite prin virgula.
  1. Loading ...